Nopea aurinkopaneelien kiinnitysjärjestelmä helpottaa asentajien työtä 

Markki Solar 2.0 -järjestelmä on suunniteltu helpottamaan asentajien työtä. Mekaaninen pikakiinnitys, kiskoprofiilin ja kattokiinnikkeiden innovatiivinen muotoilu sekä pinottavat ja helposti siirrettävät kiskot sujuvoittavat asennustyötä niin, että asentaminen on jopa tuplasti nopeampaa aikaisempiin järjestelmiin verrattuna. 

”Asentaminen on selkeästi nopeampaa, sillä käsin touhuamista on katolla paljon vähemmän kuin muissa kiskojärjestelmissä. Tekeminen on miellyttävää, kun kiinnitykset tapahtuvat yläkautta, eikä pultteja ja muttereita tarvitse ujuttaa kiskojen alle.”

– Työnjohtaja Markus Rantavuori, Rasol Oy 

Automaattinen pikakiinnitys vähentää ruuvattavaa

Kiskoa ei tarvitse kiinnittää erikseen jokaiseen kattokannakkeeseen, vaan yksi kiinnikepultti kiskoa kohden riittää. Kisko lukitsee itsensä kannakkeeseen automaattisesti, eikä lumen paino tai tuulen nostovaikutus vaikuta mekanismiin. Kiinnikkepultin tehtävä on siis vain lukita kisko niin, että se ei pääse liukumaan paikoiltaan sivuttaissuunnassa.

Pikakiinnityksen ansiosta katolla tehtävä työ vähenee ja nopeutuu, ja työturvallisuus paranee. Vähemmän ruuveja ja reikiä – niin kattoon kuin kukkaroonkin! 

Kiskojärjestelmän tekniset kestävyysominaisuudet voit tarkistaa tuotetiedoista. Ohjekestävyysluvut on laskettu puolestasi valmiiksi. 

Kokenut kattoasiantuntija tuntee katot kuin omat taskunsa 

Markki Solar 2.0 -aurinkopaneelien kiskojärjestelmä on vuosikymmenien suunnittelu- ja kehitystyön tulos. Järjestelmä pohjautuu Markki Solar 1.0 -kiskojen tekniikkaan, mutta uutta versiota on parannettu asentajien palautteen perusteella. Lopputuloksena on syntynyt ainutlaatuisen laadukas, kestävä, nopea ja turvallinen kiinnityssysteemi, jolle on haettu patenttia. 

Aurinkopaneelikiinnityksille ei ole tällä hetkellä olemassa harmonisoitua eurooppalaista tuotestandardia, mutta kaikki Markin katto- ja kattoturvatuotteet ovat CE-merkittyjä. Markin tuotteilla on myös kotimaisuudesta kertova Avainlippu-tunnus. 

Asentajat saavat tarkat asennusohjeet 

Markki Solar 2.0 -myyjät käyvät asentajien kanssa läpi järjestelmän asennusperiaatteet, ja järjestelmän mukana toimitetaan perusteelliset asennusohjeet. Markki myös järjestää asentajille koulutustilaisuuksia, joissa tuotteen ominaisuuksia ja erilaisia katto- ja maa-asennuskohteita käydään läpi.